Blog#4

In de spotlight 🔦 zip73

Hip met een sportieve twist !

Keer op keer weet ZIP73 een fantastische collectie neer te zetten waar ik persoonlijk stiekem toch altijd weer een beetje hebberig van word. Het leek me daarom leuk om wat meer te vertellen over dit speciale merk.

 

Hip met een sportieve twist !

Zoals velen van jullie misschien al wel weten zijn wij groot fan en al jaren verkooppunt van ZIP73. Door deze jarenlange samenwerking is de onderlinge relatie dan ook zeer prettig. De collectie die wij uitzoeken doen we in een ongedwongen sfeer bij ons thuis samen met onze vaste vertegenwoordiger besteden we de zorg en aandacht aan de collectie passend bij wat Inuz Inuz maakt. Ook de nazorg bij ZIP73 werkt voor ons erg prettig met als resultaat dat ook wij op onze beurt onze klanten kunnen ontzorgen.

ZIP73 van Nederlandse oorsprong

De collecties van ZIP73 worden ontworpen in ’s-Hertogenbosch door Ilja Jones. 73 staat dan ook voor deze Brabantse stad (073). En de zip (laat zich vast al raden…..) staat voor de rits. Het merk is ontstaan in 2014 na een jarenlange ervaring te hebben opgedaan in damesbroeken. Ze wilde een collectie maken die bestond uit een hippe broek met een goede en hoge pasvorm in mooie kwaliteiten en welke de klant ook in halve maten (inch maten) kon kopen. De stijl bleek al snel zo’n groot succes dat klanten een

 

uitbreiding wilden met onder andere een leuke top / rok / blazer etc. En die uitbreiding is er gekomen! Hierdoor heeft Zip73 een stevige positie in de markt verworven  en is het inmiddels een prachtig merk geworden met veel meer dan alleen die goede broek in een inch maat .. wat dacht je van de leuke tops, de jurkjes, de jumpsuits, de blazers en vooral alles wat leuk is vult de collectie aan. Ook nu weer bijvoorbeeld hebben we superleuke jurkjes (ZIP200040) en jumpsuits (ZIP200037) binnengekregen in de kleur Rusty Brown !

Mix en match is de kracht !

Vernieuwend en tijdloos staat bij ZIP73 op 1 lijn en dat is best bijzonder. Vernieuwing door de mix en match en tijdloos door de duurzaamheid van elk product. Hierdoor heeft ZIP73 echt haar eigen handschrift weten te creëren.

Een heel team van vakbekwame mensen werkt bij ZIP73 om van ieder stuk een zo mooi mogelijk item te maken. Handgemaakt komt hierbij ook aan de orde, vandaar dat elk artikel van ZIP73 bekroond wordt met het door velen al bekende ronde metaaltje dat voorzien is van een kroontje. Op ieder stuk worden deze met de hand aangezet !

.

 

"In de spotlight ZIP73"

Kwaliteitsproduct

De productie vindt plaat in Portugal en wordt duurzaam geproduceerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met mooie kwaliteiten (travel o.a.) uit Spanje en Italië waardoor de lijnen kort blijven binnen Europa. Dit zorgt voor minder transport en minder vervuiling. Bij Zip73 worden de kwaliteiten met zorg uitgekozen en wordt er naast de basiskwaliteiten ook gewerkt met een gerecyclede kwaliteit.
Kortom: kwaliteit en duurzaamheid staan ook bij ZIP73 voorop. 

We hopen dan ook dat we met zijn allen nog heel veel plezier mogen beleven aan dit merk. Zodat we nog vele leuke collecties voor onze klanten kunnen en mogen samenstellen !

Ben je geinspireerd geraakt en wil je je graag verder laten adviseren in het merk ? de nieuwe collectie komt langzamerhand binnen, onze stylistez staan voor jullie klaar, maar wacht niet te lang want er zijn natuurlijk al een redelijk aantal vaste ZIP73-fans onder ons ! Of neem een kijkje in onze webshop voor de direct beschikbare ZIP items.

Graag tot ziens!

 

"In de spotlight ZIP73"