Veelgestelde vragen

Het komt voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen, jammer! Maar dat kan gebeuren. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Op de factuur staat de verzenddatum vermeld.

Voor het verwerken van jouw bestelling hanteren wij een verwerkingsbijdrage van € 4,99 bij online (of via socials) bestellingen.

Wij bieden de meest voorkomende betaalmogelijkheden in onze webshop. Zo kun je eenvoudig met je eigen bank betalen via iDeal of PayPal. Ook kun je de betaling via bankoverschrijving naar ons overmaken. Wanneer de betaling is afgehandeld maken wij je bestelling gereed voor verzending.

We hanteren 2 tot 5 werkdagen levertijd. Mocht de levertijd om een bepaalde reden afwijken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Maar vaak is gebleken dat we dezelfde dag nog kunnen versturen.

Wij maken gebruik van SSL versleuteling op de gehele website. Al je gegevens zijn daardoor beschermd. Uiteraard worden je gegevens niet aan derden doorgegeven, maar houden we je op de hoogte van nieuws en evenementen.

Klik hier voor onze privacy policy.