Zip73 ontwerpt haar collecties in ‘s-Hertogenbosch onder leiding van Ilja. Het unieke handschrift van Zip73 zorgt ervoor dat zij vernieuwend blijft. Binnen de collecties wordt er voortdurend gestreefd naar vernieuwing, zonder de essentie van Zip73 uit het oog te verliezen: hip met een sportieve twist. Het lijkt tegenstrijdig, maar vernieuwing en tijdloosheid gaan hand in hand. Dit wordt bereikt door de mix en match van verschillende stijlen en materialen, terwijl de duurzaamheid van elk product ervoor zorgt dat de items tijdloos blijven.

SALE
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 99,99.
SALE
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 99,99.

Handgemaakte kleding bij Zip73

Bij Zip73 staat vakmanschap hoog in het vaandel, en dit komt vooral tot uiting in hun handgemaakte kleding. Elk artikel wordt met de hand gemaakt en daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Door de aandacht en liefde die aan elk stuk wordt besteed, is elk item uniek en van hoge kwaliteit.

Hip met een sportieve twist

De collectie van Zip73 worden ontworpen en geproduceerd vanuit hun eigen unieke methodes, maar altijd met de gedachte in het achterhoofd waar Zip73 voor staat: hip met een sportieve twist. De waarden vernieuwend en tijdloos staan op nummer 1 wat ervoor zorgt dat het merk en de collecties duurzaam zijn en blijven.

Hippe tops, jurkjes, jumpsuits en meer

Inmiddels heeft Zip73 een uitgebreide collectie met hippe;

  • Zip73 jumpsuit
  • Zip73 broek
  • Zip73 jurk

Alles wat leuk is, vind je terug in de Zip73 nieuwe collectie. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of naar een outfit voor een feestje, bij Zip73 slaag je altijd.

Duurzame kwaliteit

Onze productie van ZIP73 vindt exclusief plaats in Portugal, waarbij we ons toespitsen op duurzaamheid. We selecteren enkel hoogwaardige kwaliteiten uit Spanje en Italië om de lijnen kort te houden binnen Europa. Dit vermindert niet alleen het transport, maar ook de vervuiling. Bij Zip73 zijn we kieskeurig in onze keuze van kwaliteiten en integreren we naast de basis ook gerecycleerde kwaliteiten. In één woord: kwaliteit en duurzaamheid zijn onbetwistbaar.

Onlangs introduceerden wij onze ECONYL by ZIP73. Deze modieuze lijn bestaat uit enkele elegante modellen die gemaakt zijn van duurzame polyamide kwaliteit, met het vertrouwde comfort van onze “travel” kwaliteit. Het wordt ECONYL genoemd, bestaande uit 79% gerecycleerde vezels die verkregen zijn uit oude visnetten, tule en tapijtpluis. Een initiatief van onder andere Healty Seas, dat als missie heeft het reinigen van onze wateren tegen vervuiling.

Zip73 Sale kopen in de winkel of online bestellen

De beste Zip73 sale items zijn niet alleen verkrijgbaar in onze winkel, maar ook online op inuz.nl. Hier kun je jouw garderobe uitbreiden en toch geld besparen! Combineer verschillende Zip73 sale items en stel de perfecte outfit samen.