Verzenden en retourneren.

Termijn van retourneren 

Het komt voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Jammer maar dat kan gebeuren natuurlijk! Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Op de factuur staat de verzenddatum vermeld.

Retourvoorwaarden

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling;
  • Het product is onbeschadigd en ongebruikt en met aangehecht prijskaartje. Het product mag slechts gehanteerd en geïnspecteerd worden zoals dat ook in de winkel zou zijn gebeurd;
  • Aankopen van minder dan 20 euro kunnen niet geretourneerd worden;
  • Afgeprijsde/SALE artikelen kunnen worden geruild.

Retourneren via PostNL

Je kunt het pakket retourneren op onderstaand adres:
 


Inuz attitude for women

t.a.v. Webshop

De kolk 30
9231 CX Surhuisterveen

Let op: het retourneren via PostNL duurt 3-4 werkdagen.


Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking en voeg het ingevulde retourformulier bij. Lever vervolgens het pakketje in bij het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is je bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvang je een retourbevestiging via de e-mail. 

Bij retourzending zijn de kosten voor de consument. Het retourbedrag (aankoopbedrag exclusief de berekende verwerkingsbijdrage) wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst retour teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan. Dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen.

Gratis retourneren in de winkel

Wanneer je ervoor kiest de bestelling te retourneren in een van onze filialen, dan zijn de medewerkers van Inuz je graag van dienst. Neem voor een juiste afhandeling van de retourzending het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. Je krijgt het retourbedrag (aankoopbedrag exclusief de berekende verwerkingsbijdrage) binnen vijf werkdagen na ontvangst retour teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan. Bij retournering in de winkel is het uiteraard ook mogelijk het artikel te ruilen voor een ander artikel, een mogelijk prijsverschil wordt niet aan de kassa verrekend. Het ingeruilde artikel wordt binnen vijf werkdagen retour teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan.

Ruilen via post

Wil je jouw artikel ruilen voor een ander artikel of voor een andere maat? Dat is natuurlijk geen probleem!

Een artikel kan omgeruild worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je kunt een artikel ruilen door een mail te sturen aan: webshop@inuz.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, welk artikel jij wilt ontvangen en de gewenste maat. Wij leggen dit artikel voor je apart. Je ontvangt hierover een e-mail van ons waarin we aangeven welk bedrag er nog in rekening gebracht zal worden. Mocht het artikel waarvoor je wilt ruilen goedkoper zijn dan zullen we het verschil uiteraard naar je overmaken. Er worden voor het ruilen wel verzendkosten in rekening gebracht. 

Het artikel zal worden verzonden als het eerder verzonden artikel retour is ontvangen en de betaling van het nieuwe artikel (inclusief verzendkosten) is voldaan. Het artikel zal naar het bij Inuz bekende adres worden verzonden.

Indien wij het artikel niet meer op voorraad hebben, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op via webshop@inuz.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Vragen of klachten?

Heb je een vraag of een klacht? Misschien is deze al eens beantwoord. Bekijk hier de veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op via het contactformulier.

Inuz attitude for women
Verzenden en retourneren versie E d.d. 31 maart 2023