Miracle of Denim

Modetrends gecombineerd met een eigen karakter

Een combinatie tussen de perfecte pasvorm, een modieuze uitstraling en functionaliteit, dat zoekt toch iedereen in een spijkerbroek? Bij Miracle of Denim, afgekort MOD Jeans, vind je deze perfecte jeans. Met een uitgebreid productassortiment aan jeans van hoogwaardige stoffen, een perfecte pasvorm en fijne details zit jouw nieuwe lievelingsjeans er vast tussen. Miracle of Denim hecht zowel waarde aan kwaliteit tot in detail, als aan individualiteit, wat betekent dat elk item uniek is. Shop nu jouw favoriete jeans van Miracle of Denim in onze webshop.

Miracle of Denim: Be independent

De jeans van Miracle of Denim worden gemaakt vanuit de passie om “iets moois te maken van denim”. Dit wordt gedaan op basis van 20 jaar diepgaande ervaring en leidt tot onderscheidende producten met een eigen karakter. “Be Independent” is dan ook de claim van Miracle of Denim. Dit is zowel een oproep aan haar klanten, maar ook een statement voor het merk zelf. Miracle of Denim is er namelijk van overtuigd “dat het het beste is om onafhankelijk te zijn en vanuit het ontwerpidee alles onder controle te hebben, van productontwikkeling tot productie”.

MOD Jeans: Denken aan morgen

Miracle of Denim beschikt over eigen productiefaciliteiten, wat betekent dat het merk het gehele productieproces zelf ontwerpt en beheerst, van ontwerp tot afwerking. Dit zorgt er ook voor dat zij de werk- en productieomstandigheden zelf duurzaam kunnen inrichten. Dat wordt dan ook gedaan. Steeds opnieuw wordt naar manieren gezocht om nog efficiënter om te gaan met hulpbronnen. Duurzaam beheer en duurzame productie van alle items staat op één. Zo zijn alle accessoires van het merk gemaakt van gerecyclede materialen, worden er papieren hanglabels gebruikt en worden er geen polybags gebruikt voor verpakkingen, om plastic afval tegen te gaan. Ook communiceert Miracle of Denim hier transparant over richting haar klanten, door middel van een QR-code aan de binnenkant van de tailleband van de spijkerbroeken, met informatie over hoe de items worden gemaakt.

Miracle of Denim: Onderscheidende jeans met fijne details

De jeans van Miracle of Denim zijn onderscheidend en elk item heeft prachtige, fijne details die de broeken uniek maken. De jeans zijn daarnaast voor elke gelegenheid te combineren. Of je een donkere of lichte wassing wil, gedessineerd of basic, het doel van Miracle of Denim is om haar klanten de perfecte jeans te bieden. Elk seizoen worden de jeans opnieuw getest en geoptimaliseerd in de eigen laboratoria van Miracle of Denim om de perfecte pasvorm en een modieuze uitstraling te garanderen. Vind nu ook jouw favoriete klassieke skinny jeans, boyfriend jeans of model met hoge taille in het assortiment van Miracle of Denim.

Shop Miracle of Denim bij Inuz

Ook een jeans met een perfecte pasvorm die je met al je kleding kunt combineren? Bestel dan jouw Miracle of Denim jeans bij Inuz. Bekijk alle items in onze webshop.