JANE LUSHKA

JANE LUSHKA is tot stand gekomen door de twee zussen Iskorff. Jane ontwerpt de producten en Lushka faciliteert. De ontwerpen zijn een mix van vrouwelijke persoonlijkheid met geloof in duurzame en eerlijke producten, gecombineerd met de mediterrane warmte. Het modebedrijf is al goed uitgebreid en het merk wordt inmiddels al in vijf landen verkocht. Het succes van het bedrijf is helemaal geen geheim: begrijpen wat de vrouwen nodig hebben en willen en hard werken.

Door te vertrouwen op hun onderbuik gevoelens en emoties zijn ze altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. Met het merk willen ze het verschil maken en dit doen ze door te verkennen, luisteren, aanpassen en te innoveren. Vrouwen er op hun best uit laten zien, zodat zich zelfverzekerd voelen is wat het merk wil, ook willen ze vrouwen inspireren en empoweren met hun designs en producten. Er zit dan ook geen strategie achter het merk, maar ze vertrouwen op hun eigen gevoelens en emoties.

Als merk hebben ze verschillende waarden, missie, visie en ambities. Zo willen ze dat vrouwen er fantastisch uit zien, en vrouwen empoweren met de producten. Een ander punt is de integriteit, ze doen wat ze zeggen en zijn wie ze zeggen te zijn. Alle dingen die ze doen, doen ze met liefde. Als merk hebben ze ook geen grenzen. ze zijn voor alle leeftijden, alle kleuren en ze staan voor altijd. Altijd iconisch en comfortabel.

Ze hebben enkele doelstellingen voor de toekomst. Allereerst willen ze een empowered modemerk zijn dat een wereldwijd succes heeft. Ook willen ze bijdragen aan een gelijkwaardigere en gezondere samenleving en omgeving.Travel