STUDIO ANNELOES

Het populaire damesmerk Studio Anneloes staat bekend om haar kleurrijke items en diverse stijlen, die als doel hebben om “een wereld te creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen”. De items zijn dan ook van travelkwaliteit en hebben een heerlijk draagcomfort. Door te ontwerpen vanuit de gedachte, behoefte en wensen van de klant, jij dus, maakt Studio Anneloes keer op keer prachtige collecties die je eindeloos wilt blijven dragen.

Ze verliezen de toekomst niet uit het oog bij Studio Anneloes. Daarom vinden ze het belangrijk om transparant te zijn. Ze vinden het zonde als een kledingstuk achterin de kast terecht komt, daarom maken ze stijlvolle items die ook nog eens een hele tijd mooi blijven. Ook motiveren ze vrouwen om de kleding zo goed mogelijk te verzorgen, door bijvoorbeeld wastips te geven.

Studio Anneloes

Het verhaal van het Nederlandse bedrijf Studio Anneloes is begonnen in een tijdelijke showroom, na de oprichting van het merk in 2006. Door prachtige begincollecties en de toenemende populariteit groeide het merk snel en is Studio Anneloes tegenwoordig gevestigd in het World Fashion Center in Amsterdam. Daarnaast zijn er door heel Nederland al meer dan 100 Studio Anneloes verkooppunten.

Studio Anneloes heeft haar populariteit voornamelijk te danken aan de fantastische pasvormen en kwaliteit van de collecties, maar ook aan de gedachte achter het merk. Het merk heeft namelijk als missie om “een wereld te creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving”. Zo wordt er extra aandacht besteed aan de klant, de pasvorm en de stoffen in het ontwerpproces.

Studio Anneloes: Kleding van ‘travelkwaliteit’

De stoffen die worden gebruikt voor de ontwerpen van Studio Anneloes zitten super comfortabel en kreuken niet. Deze eigenschappen worden ook wel ‘travelkwaliteit’ genoemd. Door te werken met materialen als polyamide en elastan zit er veel stretch in de kleding, waardoor het ideaal is om te dragen wanneer je op reis gaat. Ook gaat de kleding door het gebruik van deze hoogwaardige materialen langer mee en blijven je items zelfs na 40 wasbeurten nog perfect. Wat wil je nog meer?

Studio Anneloes: Eerlijke producten

De kleding van Studio Anneloes zit niet alleen lekker en gaat lang mee, ook zijn alle items op milieuvriendelijke wijze geproduceerd! Bij Studio Anneloes geloven ze namelijk in ‘eerlijke producten’: producten die op een duurzame wijze worden geproduceerd en maximaal bijdragen aan het verminderen van milieuvervuiling. “Buy less, choose well, make it last”. Door bewust je kleding te kiezen, koop je minder items. De items die je kiest bij Studio Anneloes zijn vervolgens van geweldige kwaliteit en door de prettige pasvorm kun je je items langer blijven dragen, zolang je er maar zuinig op bent. Studio Anneloes voegt daad bij hun woord en sinds 2016 zijn ze dan ook lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER). Ook hebben ze een plan van aanpak gemaakt om duurzaamheid prioriteit te blijven geven in al hun activiteiten.

Studio Anneloes: Voor ieder wat wils

De collecties van Studio Anneloes zijn divers, tijdloos en daardoor makkelijk te combineren. Zo kun je met dezelfde items een sportieve, casual of juist nette outfit samenstellen, voor verschillende gelegenheden. Bijna iedere week komt Studio Anneloes met aan aanvulling van artikelen of zelfs een nieuwe collectie. Voor ieder wat wils dus!

Shop nu je favoriete items van Studio Anneloes bij Inuz!