Lieve klant,

Ontzettend bedankt voor alle steunbetuigingen en lieve berichten die we van jullie ontvangen. Mede dankzij jullie gaan we vol positieve energie door. We borrelen van de ideeën. Zo proberen we van de warmste en gezelligste tijd van het jaar nog iets speciaals te maken voor iedereen. Wij hebben namelijk passie voor mode en delen dit graag met jou. Maar, we care, jouw gezondheid en die van onze stylistez staat hierbij altijd voorop.

Tot snel.

Liefs Ineke en Stylistez

We zijn bereikbaar !

A title

Image Box text

Inuz on the road

Heb je jouw outfit online gezien via de webshop, Facebook of Instagram. Bestel deze dan in onze webshop, telefonisch of via messenger. Dan kan het zomaar zijn dat één van onze Stylistez deze persoonlijjk bij jou komt bezorgen. Dit uiteraard op gepaste wijze en afstand. Zo kun je deze kerstdagen toch nog stralen. Eventueel kunnen we van te voren telefonisch jouw modewensen nog persoonlijk toelichten.

Date op locatie

Toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact op en we bespreken graag de mogelijkheden voor een date op locatie bij jou thuis. Eén op één met een styliste van jouw shop, zoals je van ons gewend bent met de gepaste afstand.

Shop the look

Hou Facebook en Instagram in de gaten! Want we gaan jou blijvend inspireren met onze shop the looks uit de hand van één van onze stylistez. Geen socials? No worries, ook via de mail zullen we je blijven(d) inspireren. Leuke look gezien? Je mag ons ook altijd via Messenger of mail contacteren.