Klaar voor de herfst met Willeke Willeke kwam gezellig langs om haar kledingkast herfst-proof te maken.

Wie regelmatig bij Inuz in Franeker komt weet dat Willeke al vanaf het begin een helpende hand bij Inuz is. Wat heeft ze vaak mee gelopen in onze shows en wanneer Willeke bij ons in de winkel is wordt ze regelmatig aangesproken door een klant omdat het lijkt alsof ze bij ons werkt.

Mix & Match Willeke houdt van de mix & match van netjes, stoer en sportief! Nette kleding combineert zij het liefst met een stoere gymp of booty.

“Ik houd zo van de stylen en merken van Inuz! Ineke weet met haar kleding altijd de aandacht op de juiste plekken te leggen, daar wordt ieder vrouw blij van.”

In de winkel valt de hoek met de zwarte, witte en rode items me meteen op. Zo’n fijne trui waar ik me lekker in kan bewegen. Het rode kraagje eronder maakt mijn outfit helemaal af, “dit bén ik!”

 

Het stoere pak in de etalage kan ik niet voorbij lopen, wauw wat gaaf! Onder het jasje past dit soepele truitje perfect. Het is afgewerkt met een prachtig subtiele glitter aan de mouw en aan de kraag. De rode gympen maken het geheel lekker sportief! “Wat ik zo leuk vindt aan deze stijl, is dat je kunt ‘spelen’ met de schoenen die je eronder draagt.” Een rode gymp, een stoere boot of een pump.

Wat we terugzien deze herfst is de comfy sweatjurk, ideaal te dragen op een strakke broek of legging. Een kraagje eronder of een sjaal erbij en je bent klaar om de deur uit te gaan!