Altijd goed gestyled bij Knipkeamer Rixt
In de meeste kapsalons herken de medewerkers aan een zwart tenue. Bij ons niet! Wij voelen ons veel meer thuis in de comfortabele kleding van Inuz. Stoer, netjes en sportief, dat is wat bij ons past!

Stylish
We vinden het belangrijk om een uniforme uitstraling te hebben. Deze zomer kiezen we bijvoorbeeld voor een rode tuniek met een mooie kruisband-top en een grijze legging. Over de kleding krijgen we veel positieve reacties, zeker over de rode kleur. We onderscheiden ons niet alleen met de kleding van Inuz, de kleding draagt ook nog eens erg prettig in ons vak. We zijn continue in beweging en dat is ideaal in deze traveler stof. 

Voordeel van Inuz
De stylistes van Inuz weten niet alleen welke stijl bij ons past, maar ook welk materiaal geschikt is in onze kapsalon. Ze denken met ons mee, zoals kleding gemaakt van materiaal waar weinig haar aan blijft kleven. Dat is nu nét het extra advies wat je bij Inuz kunt verwachten.

Samenwerking Inuz & Knipkeamer Rixt
Ik heb Ineke leren kennen doordat ik regelmatig bij Inuz in de winkel kwam. We hadden meteen een leuke klik en vanuit daar ontstond het idee om samen te gaan werken. We willen hetzelfde einddoel bereiken, namelijk; dat een vrouw met een mooie glimlach onze zaak verlaat. Inuz in de vorm van kleding en accessoires en wij met een mooi kapsel waar je blij van wordt.

Shows en events
Inmiddels zijn we alweer 3 jaar de vaste haarstylisten voor de shows en events van Inuz. Voor zo’n show of event bouwen we een mini-kapsalon op de locatie, zodat we alle modellen stylen met trendy kapsels. Het is altijd een erg gezellige sfeer, waarbij wij natuurlijk als eerste de nieuwe modetrends kunnen bewonderen.