Zakelijke kleding
Vanuit Uitvaartzorg Memoria begeleid ik nabestaanden naar een mooi afscheid van hun dierbare. Tijdens mijn bezoeken en tijdens de uitvaart draag ik graag gepaste kleding met een zakelijke uitstraling. Bij de visites draag ik graag nette kleding met een zakelijke twist, terwijl ik tijdens de uitvaart altijd een mantelpak of jurk met een jasje erbij draag. Bij Inuz weten ze hoe belangrijk de uitstraling voor mijn bedrijf is en welke sets geschikt zijn in mijn vak.

Vrije tijds kleding
In mijn vrije tijd zul je mij vaker zien sporten dan zien winkelen. Persoonlijk houd ik van een sportieve en verzorgde look, maar ik heb van nature weinig interesse in shoppen. Ideaal voor mij om mijn wensen aan Ineke door te geven. Ineke weet altijd precies welke kleding bij me past, sportief en een tikkeltje stoer! 

Styling van top tot teen
Wat ik zo prettig vind bij inuZ is dat Ineke de kleding en accessoires mooi bij elkaar combineert. Van een nieuwe set, maar ook bijvoorbeeld een leuke nieuwe top bij de broek van mijn vorige aankoop. 

Kortom: Eindeloos combineren van top tot teen! 

Groetjes Sandra Antonides

 

             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies om jouw de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert.