"Ineke weet altijd welke stijl bij mij past, zowel zakelijk als in mijn vrije tijd!"Zakelijke kleding
Vanuit Uitvaartzorg Memoria begeleid ik nabestaanden naar een mooi afscheid van hun dierbare. Tijdens mijn bezoeken en tijdens de uitvaart draag ik graag gepaste kleding met een zakelijke uitstraling. Bij de visites draag ik graag nette kleding met een zakelijke twist, terwijl ik tijdens de uitvaart altijd een mantelpak of jurk met een jasje erbij draag. Bij Inuz weten ze hoe belangrijk de uitstraling voor mijn bedrijf is en welke sets geschikt zijn in mijn vak.

Vrije tijds kleding
In mijn vrije tijd zul je mij vaker zien sporten dan zien winkelen. Persoonlijk houd ik van een sportieve en verzorgde look, maar ik heb van nature weinig interesse in shoppen. Ideaal voor mij om mijn wensen aan Ineke door te geven. Ineke weet altijd precies welke kleding bij me past, sportief en een tikkeltje stoer! 

Styling van top tot teen
Wat ik zo prettig vind bij inuZ is dat Ineke de kleding en accessoires mooi bij elkaar combineert. Van een nieuwe set, maar ook bijvoorbeeld een leuke nieuwe top bij de broek van mijn vorige aankoop. 

Kortom: Eindeloos combineren van top tot teen! 

Groetjes Sandra Antonides

 

"Ineke weet altijd welke stijl bij mij past, zowel zakelijk als in mijn vrije tijd!"      "Ineke weet altijd welke stijl bij mij past, zowel zakelijk als in mijn vrije tijd!"       "Ineke weet altijd welke stijl bij mij past, zowel zakelijk als in mijn vrije tijd!"